V.v.E. beheer

Professioneel V.v.E. beheer: een vak apart

Kleinere Verenigingen van Eigenaren hebben vaak problemen om het bestuur goed op orde te krijgen. Stiekem sluipt er veel tijd in het bijhouden van de administratie, het opzetten van verplichte ledenvergaderingen en het bijhouden van het onderhoud van de gebouwen van de vereniging.

Wat begon als een nonchalant accepteren van een bestuursfunctie valt in de realiteit vaak zwaar tegen. En wat als één van uw buren zijn servicekosten niet betaalt? Of zich niet houdt aan het huishoudelijk reglement, oh, nu we het daar toch over hebben, dat zou eigenlijk nog steeds een keer opgesteld moeten worden.

Wanneer was de laatste keer gekeken naar de verzekeringen? De ervaring leert dat de meeste kleine V.v.E.'s zwaar (tot 50%!) onderverzekerd zijn. Wist u dat u dan bij schade naar rato krijgt uitbetaald?

Kortom – met Smeekens Administratie een zorg minder

In het verleden hebben wij ervaring opgedaan bij een grote beheerder. Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat we het beheer van de eerste "eigen" V.v.E. op ons hebben genomen. Niet waar we in eerst instantie naar op zoek waren, maar blijkbaar naar wederzijdse tevredenheid, want die resulteerde in een tweede Vereniging van Eigenaren in ons klantenbestand, ook alweer enkele jaren geleden.

Onze werkwijze bij V.v.E. beheer verschilt enorm van die van de "grote spelers" in die wereld: persoonlijk, flexibel en betrokken. Bij ons is een V.v.E. geen nummer op het sleutelbord.