Referenties

Romano van Baar, directeur
Sun Express / Tuinmeubelexpress - Kaatsheuvel & Terheijden

Wij, Sun Express & Tuinmeubel Express huren al ruim 10 jaar Michelle in voor de meest uiteenlopende zaken.

Mede door haar geduld en klantgerichtheid levert zij een substantiële bijdrage aan het resultaat van Sun Express & Tuinmeubel Express. Zij ondersteunt ons met de administratie, het schrijven van teksten voor verschillende doeleinden en nog veel meer. Zij is flexibel inzetbaar en kan snel schakelen als het moet.

Een avondje doorpakken als het nodig is, advies op diverse gebieden; niets is teveel gevraagd. Kortom een duizendpoot pur sang!

Melanie Roelofs - Voetenwerk Mel
www.voetenwerkmel.nl

Al bijna een jaar maken wij gebruik van de diensten van Michelle. Wij zijn zeer tevreden over haar werkzaamheden voor ons. Michelle is een betrouwbare, vakkundige en betrokken vrouw. Het is fijn om met haar samen financiële zaken te regelen. Ze is pro-actief! Michelle neemt waar ze kan werk uit je handen en dat vind ik heerlijk. Ik stop liever, als ZZP-er, mijn tijd en energie in het werken met mijn klanten.

Bewoner Cingelstraat

Smeekens Administratie verzorgt al jaren het administratief en financieel beheer van de VvE. Het is vanaf het begin tot het einde zeer goed geregeld. Het contact met Smeekens zakelijke dienstverlening is zeer goed. Dag en nacht staat de dienstverlening klaar voor de bewoners. Er wordt heel erg mee gedacht met de bewoners en de financiëln worden goed bewaakt.