Administratie

Betrouwbare cijfers – met focus op de toekomst

Cijfers, wat heb je eraan? Naast de verplichtingen waar een ondernemer aan moet voldoen met betrekking tot de administratie, is inzicht in hoe het met het bedrijf gaat de eerste vereiste als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

En dan hoeft het nog niet eens te gaan over een beursgang, al is het maar of u misschien beter van rechtsvorm zou veranderen, omdat dat mogelijk belastingtechnisch gunstiger zou kunnen zijn.

Of simpelweg: moet u wel ondernemer blijven? Helaas ook voor veel bedrijven aan de orde van de dag tegenwoordig. En dan zijn we blij dat we nog geen enkele van onze klanten hebben hoeven zien stoppen door faillissement. Dankzij tijdig inzicht!

Pragmatische, persoonlijke en praktische dienstverlening

Buiten de informatie die uit de administratie voortkomt, moet een administratie ook volgens de regels worden opgezet en bijgehouden. Hoe vervelend is het als u ineens volle bijtelling moet betalen over uw zakelijke auto terwijl u er 10 kilometer privé mee heeft gereden? Of u blijkt een verkeerd BTW tarief te hebben gehanteerd - op alle facturen van een heel jaar.

Dat zijn de zaken waar wij u op wijzen. Daar zijn we voor. En als u het lastig vindt, leggen we het u graag nog een keer uit. Of komen naast u aan de pc zitten om samen een factuur op te stellen volgens de regels. Ieder zijn vak!